Hvordan øke skriftstørrelsen?

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske teksten.

Mac-brukere: Hold Cmd-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske teksten.

Sandviken pizzeria

NYE SANDVIKSVEI 46

5003 BERGEN

Tilsynsresultat 05.04.2018
  1. Rutiner og ledelse

    To av tre mulige

    Synlig rapport for smilefjes

    Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging

    Meldeplikt for virksomheten

    Ikke vurdert

    Ansvaret til driftsansvarlige

    Ikke vurdert

    Internkontroll

    Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging

    Farevurdering og styringstiltak

    Ikke vurdert

    Opplæring og kompetanse

    Mangler ved instruksjon og opplæring av medarbeidere i arbeidsrutiner av betydning for mattryggheten

  2. Lokaler og utstyr

    To av tre mulige

    Generelt - planløsning, standard og vedlikehold

    Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging

    Lokaler - spesielle krav ved tilberedning, bearbeiding og foredling

    Hygieniske mangler ved lokaler og innredning der mat tilberedes og håndteres

    Renhold

    Mangler ved rutiner for rengjøring av lokaler og utstyr med konsekvenser for mattryggheten

    Håndtering av avfall

    Ikke vurdert

    Bekjempe skadedyr

    Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging

    Håndvask

    Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging

    Personaltoalett og garderobe

    Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging

  3. Mathåndtering og tilberedning

    To av tre mulige

    Råvarer

    Ikke vurdert

    Vann og is

    Ikke vurdert

    Forurensningsfare

    Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging

    Lagring

    Ikke vurdert

    Transport

    Ikke vurdert

    Personalets helse og hygiene

    Ikke vurdert

    Kjølekjeden

    Mangler ved rutiner for å sikre at mat oppbevares ved tilstrekkelig lav temperatur

    Varmebehandling

    Ikke vurdert

    Nedkjøling

    Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging

    Tining

    Ikke vurdert

  4. Merking og sporbarhet

    To av tre mulige

    Sporbarhet og merking

    Mangler ved rutiner som sikrer at næringsmidler kan spores tilbake til opprinnelse eller produksjonstidspunkt

    Merking av allergeningredienser

    Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging

Mattilsynet har kontrollert etterlevelsen av sentrale krav i matlovgivningen. Resultatene baserer seg på observasjonene som ble gjort og de opplysningene vi fikk under inspeksjonen.