Hvordan øke skriftstørrelsen?

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske teksten.

Mac-brukere: Hold Cmd-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske teksten.

Moelv sushi

Åsmarkvegen 6

2390 MOELV

Tilsynsresultat 22.05.2017
  1. Rutiner og ledelse

    To av tre mulige

    Synlig rapport for smilefjes

    Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging

    Meldeplikt for virksomheten

    Ikke vurdert

    Ansvaret til driftsansvarlige

    Ikke vurdert

    Internkontroll

    Mangler ved interne styrings- og kontrollrutiner for å sikre trygge matvarer

    Farevurdering og styringstiltak

    Mangler ved kontroll og styring med aktuelle risikoer

    Opplæring og kompetanse

    Ikke vurdert

  2. Lokaler og utstyr

    To av tre mulige

    Generelt - planløsning, standard og vedlikehold

    Mangler ved hygienisk standard på lokaler, innredning eller utstyr

    Lokaler - spesielle krav ved tilberedning, bearbeiding og foredling

    Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging

    Renhold

    Mangler ved rutiner for rengjøring av lokaler og utstyr med konsekvenser for mattryggheten

    Håndtering av avfall

    Mangler ved rutiner ved hygienisk håndtering av matavfall

    Bekjempe skadedyr

    Ikke vurdert

    Håndvask

    Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging

    Personaltoalett og garderobe

    Mangler ved toalett- og garderobeforhold av betydning for mattryggheten

  3. Mathåndtering og tilberedning

    To av tre mulige

    Råvarer

    Mangler ved rutiner for innkjøp, mottak eller håndtering av råvarer av betydning for hygienisk sikkerhet

    Vann og is

    Ikke vurdert

    Forurensningsfare

    Mangler ved rutiner for oppbevaring og håndtering for å hindre forurensing av maten

    Lagring

    Mangler ved lagring av mat med fare for forurensning

    Transport

    Ikke vurdert

    Personalets helse og hygiene

    Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging

    Kjølekjeden

    Mangler ved rutiner for å sikre at mat oppbevares ved tilstrekkelig lav temperatur

    Varmebehandling

    Mangler ved rutiner for å sikre at mat er tilstrekkelig varmebehandlet

    Nedkjøling

    Mangler ved rutiner for nedkjøling av varm mat

    Tining

    Ikke vurdert

  4. Merking og sporbarhet

    To av tre mulige

    Sporbarhet og merking

    Mangler ved rutiner som sikrer at næringsmidler kan spores tilbake til opprinnelse eller produksjonstidspunkt

    Merking av allergeningredienser

    Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging

Mattilsynet har kontrollert etterlevelsen av sentrale krav i matlovgivningen. Resultatene baserer seg på observasjonene som ble gjort og de opplysningene vi fikk under inspeksjonen.