Spørsmål & svar
Avgrens søk etter tema
- Gravide (17)
- Blåskjellvarsel (16)
- Plantevernmidler (16)
- Fisk og skalldyr (13)
- Stoffer i emballasje og kjøkkenredskaper (12)
- Kosttilskudd (11)
- Smittestoffer (11)
- Grønnsaker, frukt og bær (10)
- Biologiske gifter (8)
- Stoffer ved tillaging av mat (8)
- Matvaretabellen (7)
- The Norwegian Food Composition Table (7)
- Kjøkkenhygiene (6)
- Drikke (5)
- Fjørfe og kjøtt (5)
- Merking av mat (5)
- Næringsstoffer (5)
- Allergikere (3)
- Egg (3)
- Genmodifisert mat (GMO) (3)
- Spørsmål & svar (3)
- Tilsetningsstoffer (3)
- Økologisk mat (3)
- Kornvarer (2)
- Kostråd (2)
- Miljøgifter (2)
- Nøkkelhullet (2)
- Vitaminer og andre stoffer tilsatt i mat og drikke (2)
- Advarsler (1)
- Ammende (1)
- Diverse retter, produkter og ingredienser (1)
- Margarin, smør, matolje o.l. (1)
- Melk og melkeprodukter (1)
- Syk av maten (1)
- Tilbaketrekkinger (1)
- Bør jeg unngå å bruke aluminiumsgryter til syrlig mat? 14.10.2005
- Kan jeg fortsette å bruke en kjele som er oppskrapet i bunn? 06.09.2005
- Er det ok å spise mat som har falt på gulvet? 28.08.2005
- Det er vond lukt når jeg åpner pakker med kyllingfilet. Er maten bedervet? 08.08.2005
- Er det uheldig å spise veldig mye gulrot? 16.06.2005
- Er det trygt å plukke blåskjell på torsdager? 19.05.2005
- Er det minst akrylamid i filterkaffe eller espresso? 20.04.2005
- Er et tilsetningsstoff av animalsk eller vegetabilsk opprinnelse? 13.04.2005
- Er det farlig å spise mat tilberedt i en rusten jerngryte? 07.04.2005
- Kan penicillin i gammelost føre til antibiotika-resistens? 18.01.2005
- Kor lenge kan bær frysast? 10.01.2005
- Er det skadelig å oppbevare leverposteien i den originale metallboksen? 10.12.2004
- Hvilken olje bør jeg bruke til steking? 24.11.2004
- Er solsikkekjernar helseskadeleg? 24.08.2004
- Stemmer det at kokt ris som står fremme lager giftstoffer? 19.05.2004
- Er det farleg å ete grøne poteter? 14.01.2004
- Er tilsetningsstoffer nødvendig? 07.11.2003