Spørsmål & svar
Avgrens søk etter tema
- Gravide (17)
- Blåskjellvarsel (16)
- Plantevernmidler (16)
- Fisk og skalldyr (13)
- Stoffer i emballasje og kjøkkenredskaper (12)
- Kosttilskudd (11)
- Smittestoffer (11)
- Grønnsaker, frukt og bær (10)
- Biologiske gifter (8)
- Stoffer ved tillaging av mat (8)
- Matvaretabellen (7)
- The Norwegian Food Composition Table (7)
- Kjøkkenhygiene (6)
- Drikke (5)
- Fjørfe og kjøtt (5)
- Merking av mat (5)
- Næringsstoffer (5)
- Allergikere (3)
- Egg (3)
- Genmodifisert mat (GMO) (3)
- Spørsmål & svar (3)
- Tilsetningsstoffer (3)
- Økologisk mat (3)
- Kornvarer (2)
- Kostråd (2)
- Miljøgifter (2)
- Nøkkelhullet (2)
- Vitaminer og andre stoffer tilsatt i mat og drikke (2)
- Advarsler (1)
- Ammende (1)
- Diverse retter, produkter og ingredienser (1)
- Margarin, smør, matolje o.l. (1)
- Melk og melkeprodukter (1)
- Syk av maten (1)
- Tilbaketrekkinger (1)
- Er det mye plantevernmiddelrester i appelsinjuice? 31.03.2011
- Hva skjer med kjøttet på en gris som har spist genmodifisert mais? Kan man si at kjøttet også da er genmodifisert? 24.03.2011
- Prøver til blåskjellvarselet tas ut langt fra der jeg bor. Kan jeg sende inn prøver til analyse selv? 21.03.2011
- Er det best å sanke skjell om sommeren eller vinteren? 18.03.2011
- Kan barn under ett år få drikkevann rett fra springen? 11.03.2011
- Er det skadeleg å ete laks med lakselus? 07.03.2011
- Kan ammende spise honning? 03.03.2011
- Kor lenge held sushi seg når det er gjort klart? 02.03.2011
- Hva har råvarene å si for akrylamidinnhold? 01.03.2011
- Hva betyr produksjonsprosesser for innhold av akrylamid? 01.03.2011
- Hva kan forbrukere gjøre for å få i seg mindre akrylamid? 01.03.2011
- Har akrylamidnivåene endret seg? 01.03.2011
- Hvor farlig er akrylamid? 01.03.2011
- Hva er akrylamid? 01.03.2011
- Er næringsinnholdet alltid det samme i en og samme type matvare, for eksempel et eple? 01.03.2011
- Er kolesterolverdien som vises i Matvaretabellen godt eller dårlig kolesterol? 01.03.2011
- Hva er forskjellen på enhetene kcal og kJ? 01.03.2011
- Hvorfor er det mer energi og næringsstoffer i tillaget mat enn i rå? 01.03.2011
- Er det mindre algegifter i blåskjell på dypt vann? 25.02.2011
- Kor lenge kan blåskjel liggje før dei blir dampa? 25.02.2011