Hopp til innhold [Accesskey 's']
Hopp til søk [Accesskey '4']
Gå til nettstedskart
Gå til oversikt A-Å-index
Hjem [Accesskey '1']
Informasjon om sunn og trygg mat fra offentlige myndigheter
Temaoversikt
Kontakt oss
SØK
MENY
???search.widget.error.query.empty???
Melk og melkeprodukter
Kvinner i fruktbar alder
Beskytta nemningar
Plantegifter
Botulisme (Clostridium botulinum)
Tilsetningsstoffer
Medisinrestar
Fiskefôr
Blåskjellvarsel
Bær
Matvaretabellen
Beredskap og mat
Matsvinn
Bacillus cereus
Genmodifisert mat (GMO)
Kjøkkenhygiene
Parasitter
Mat på reise utenlands
Drikke
Algegifter
Zoonoser
Alkohol
Margarin, smør, matolje o.l.
Haldbarheitsdato
Smittestoffer
Bromerte flammehemmarar
Smilefjes på kafé og restaurant
Dyrk selv
Overvekt
Dyrefôr - kraftfôr
Kjøttkontroll
Råd for trening og mosjon
Transfettsyrer
Næringsstoffer
Bly
Kadmium
Yersinia enterocolitica
Undervekt
Salt
Syk av maten
Diverse retter, produkter og ingredienser
Listeria
Muggsoppgifter
Allergikere
Mineraler
E. coli
Nøkkelhullet
Stoffer ved tillaging av mat
Grønnsaker, frukt og bær
Kostråd
Energi
Tilsynsresultater
Økologisk mat
The Norwegian Food Composition Table
Spørsmål & svar
Vegetarianere
Tilbaketrekkinger
Kosttilskudd
PAH
Stoffer i emballasje og kjøkkenredskaper
Fisk og skalldyr
Proteiner
Mikrobølgeovn
Forskning på sjømat og helse
Salmonella
Stafylokokker (Staphylococcus aureus)
Idrettsutøvere
Plantevernmidler
Clostridium perfringens
Morsmelkerstatning
Miljøgifter
Vitaminer
Mat på Data
Jod
Arsen
Radioaktivitet
Prioner
Trening og kosthold
Ammende
Karbohydrater
Dioksin og PCB
Merking av mat
Mykobakterier
Småkryp i maten
Vibrio-bakterier
Kvikksølv
Advarsler
Shigella
Fett
Furan
Tema
Sukker og søte produkter
Kornvarer
Barn
Spedbarn (0-12 md)
Biologiske gifter
Antibiotikaresistente bakterier
Vitaminer og andre stoffer tilsatt i mat og drikke
Giftig sopp
Fluorerte stoff (PFAS)
Gravide
Akrylamid
Campylobacter
Kostholdsundersøkelser
Vann
Egg
Tannhelse
Fjørfe og kjøtt
Informasjonsmateriell
Kostholdsplanleggeren
Kostfiber
LUKK
Temaoversikt
Kontakt oss
Matvaregrupper
Drikke
Egg
Fisk og skalldyr
Fjørfe og kjøtt
Grønnsaker, frukt og bær
Kornvarer
Margarin, smør, matolje o.l.
Melk og melkeprodukter
Sukker og søte produkter
Diverse retter, produkter og ingredienser
Råd til spesielle grupper
Allergikere
Ammende
Barn
Gravide
Idrettsutøvere
Kvinner i fruktbar alder
Spedbarn (0-12 md)
Vegetarianere
Kosthold og helse
Kostholdsundersøkelser
Kostråd
Kosttilskudd
Næringsstoffer
Nøkkelhullet
Overvekt
Undervekt
Matsmitte og hygiene
Kjøkkenhygiene
Smittestoffer
Småkryp i maten
Syk av maten
Uønskede stoffer i mat
Biologiske gifter
Medisinrester
Miljøgifter
Plantevernmidler
Stoffer i emballasje og kjøkkenredskaper
Stoffer ved tillaging av mat
Merking
Genmodifisert mat (GMO)
Merking av mat
Nøkkelhullet
Tilsetningsstoffer
Økologisk mat
Vitaminer og andre stoffer tilsatt i mat og drikke
Verktøy
Advarsler
Tilbaketrekkinger
Blåskjellvarsel
Informasjonsmateriell
Kostholdsplanleggeren
Matvaretabellen
Mat på Data
Spørsmål & svar
Tilsynsresultater
Nøkkelhullet
Fysisk aktivitet
Råd for trening og mosjon
Trening og kosthold
Du er her:
Matportalen.no
/ Temaoversikt
Temaoversikt
A
Advarsler
Akrylamid
Algegifter
Alkohol
Allergikere
Ammende
Antibiotikaresistente bakterier
Arsen
B
Bacillus cereus
Barn
Beredskap og mat
Beskytta nemningar
Biologiske gifter
Bly
Blåskjellvarsel
Botulisme (Clostridium botulinum)
Bromerte flammehemmarar
Bær
C
Campylobacter
Clostridium perfringens
D
Dioksin og PCB
Diverse retter, produkter og ingredienser
Drikke
Dyrefôr - kraftfôr
Dyrk selv
E
E. coli
Egg
Energi
F
Fett
Fisk og skalldyr
Fiskefôr
Fjørfe og kjøtt
Fluorerte stoff (PFAS)
Forskning på sjømat og helse
Furan
G
Genmodifisert mat (GMO)
Giftig sopp
Gravide
Grønnsaker, frukt og bær
H
Haldbarheitsdato
I
Idrettsutøvere
Informasjonsmateriell
J
Jod
K
Kadmium
Karbohydrater
Kjøkkenhygiene
Kjøttkontroll
Kornvarer
Kostfiber
Kostholdsplanleggeren
Kostholdsundersøkelser
Kostråd
Kosttilskudd
Kvikksølv
Kvinner i fruktbar alder
L
Listeria
M
Margarin, smør, matolje o.l.
Mat på Data
Mat på reise utenlands
Matsvinn
Matvaretabellen
Medisinrestar
Melk og melkeprodukter
Merking av mat
Mikrobølgeovn
Miljøgifter
Mineraler
Morsmelkerstatning
Muggsoppgifter
Mykobakterier
N
Næringsstoffer
Nøkkelhullet
O
Overvekt
P
PAH
Parasitter
Plantegifter
Plantevernmidler
Prioner
Proteiner
R
Radioaktivitet
Råd for trening og mosjon
S
Salmonella
Salt
Shigella
Smilefjes på kafé og restaurant
Smittestoffer
Småkryp i maten
Spedbarn (0-12 md)
Spørsmål & svar
Stafylokokker (Staphylococcus aureus)
Stoffer i emballasje og kjøkkenredskaper
Stoffer ved tillaging av mat
Sukker og søte produkter
Syk av maten
T
Tannhelse
The Norwegian Food Composition Table
Tilbaketrekkinger
Tilsetningsstoffer
Tilsynsresultater
Transfettsyrer
Trening og kosthold
U
Undervekt
V
Vann
Vegetarianere
Vibrio-bakterier
Vitaminer
Vitaminer og andre stoffer tilsatt i mat og drikke
Y
Yersinia enterocolitica
Z
Zoonoser
Ø
Økologisk mat