Tilbaketrekking:

Tilbakekaller Proteinfabrikken Big100 proteinbarer

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB (HSNG) kaller tilbake proteinbarene Big100 Salty Caramel Chocolate og Big100 Cookies & Cream fra markedet på grunn av feilmerking.

Bilde av Proteinfabrikken Big 100

 Foto: Health and Sports Nutrition Group HSNG AB (HSNG)

Tilbaketrekkingen gjelder følgende varer:

  • Produktnavn: Proteinfabrikken Big100 Salty Caramel Chocolate (100 gram) og  Proteinfabrikken Big100 Cookies & Cream (100 gram).
  • Virksomheten som tilbakekaller varene: Health and Sports Nutrition Group HSNG AB (HSNG).

Produktene er av god kvalitet, men de er feilmerket og det er årsaken til at de tilbakekalles. De kan inneholde spor av allergenene nøtter, peanøtter og sesam, som ikke er deklarert på emballasjen.

– Dette skal naturligvis ikke skje, og vi beklager på det sterkeste. Vi trekker umiddelbart de feilmerkede produktene fra markedet, sier Johanna Eskilsson, Quality Manager i HSNG.

Produktene selges i norske dagligvarebutikker, hos XXL, på nettsidene www.proteinfabrikken.no og fitnessmarket.no og på treningsstudio.

Forbrukere som er allgeriske mot nøtter, peaøtter og sesam som har kjøpt produktet kan kontakte Proteinfabrikken Kundeservice på e-post: support@proteinfabrikken.no eller tlf. 33 42 08 90 for å få kompensasjon.

Kontaktinformasjon:

Elisabeth Aandstad Ekheim
Kommunikasjonsdirektør Orkla Norge
Tlf. 92 44 60 60 /e-post: elisabeth.aandstad.ekheim@orkla.no